fredag 14 augusti 2009

cha cha ! ;D

Ja nu jävlar kommer de skvaller ooom ni bara visste !


Nej jag bara skämta, haha men men idag e bästa dagen på länge tror ja.. nej men fan vet jag ätit så gott som hela dagen.. inte gott längre en utanför dörren.. jo va på maxi o i västergård o köpte pizza.. aja men de var från bilen o såvidare.. sitter nu o väntar på Anna och Patti som ska komma hit vet ej varför men de ska dom ialf.

Imorgon är de voice som gäller.. skönt o se på allt folk o se vad dom gör för tabbar i sitt "stylande" vissa ser ju verkligen inte helt kloka ut... brunkrämer och gud vet allt vad allt heter. Och små pojkar som e 1,40 långa som leter efter brudar , och sen dom äldre killarna som håller span värre en att de var skottlåsning.. Och sen har vi då dom som e medel , 17-18.. gud bevara mig så dom kan bete sig och man ser verkligen hur dom kollar igenom var och varanan tjej.. är ni verkligen så besatta av oss "rovdjur" som jag ser tjejer som ? .. Nej nej.. satsa på snubbar ;D haha, ne men nu e ja lite negativ o de ska man ju inte vara !

Men men kommer få en as trevligt kväll imorgon med vännerna och idag me hoppas ja.. MÄTT och belåten e ja ialf! De är huvudsaken med livet.. Maten med stort M.

Höres ses och synes!

XXX Mim´s

Inga kommentarer: