söndag 13 september 2009

Flickan med sitt hjärta.

Det fanns en gång en flicka, hon hade drömmar hon hade funderingar som bara snurrade runt i henne. Hon hade massor med frågor , hon dag drömde nästan alltid, hade ett annorlunda sätt att tänka på . Hon var speciell , hon var den som stack ut ur mängden var hon en vandrade.

Hon visste själv att hon i själen var en person med hjärta större en hennes tanke kunde nå. Och att hon hade vänner , som aldrig förstod sig på henne , hon kämpade många gånger igenom saker hon kände att hon ville ge upp, Men hon var inte en sådan person , hur mycket hon en grät eller skrek .. Så kunde hon inte ge upp. hon hade en vilja utan dess like. Hon var personen ingen förstod.

Men hon hade samtidigt inga problem med andra människor i hennes närhet , många såg faktiskt upp till henne, Önskade att dom kunde bära huvudet så högt och ha den självkänslan hon verkligen hade. Men de var hennes envishet , hennes styrka.

Men visste någon om hennes inre ? Hennes tankar ? Hennes sätt att se på livet ? Nej . Ingen visste. Och de fanns ingen hon kunde öppna sitt hjärta till heller , För de är så, att ju större hjärta du har , då större blir såren . Och de hade hon allt för många av.

Men en dag hände det , hon träffade en man som förstod henne , mannen fick henne att le Även fast hennes vilja sa : le inte var stark och stå emot. Hon var maktlös, Han hade tagit över hennes sätt att tänka. Han gjorde henne mycket sårbar.

Hon vart ställd mot väggen , Vad ska jag göra nu ? Har inte viljan nog att sluta tänka på han´s sätt att prata , gå , be om förlåtelse , och de hon fastnade mest för .. Det var hans hjärta. Hans var som henne . Funderingarna stämde överens, Han gjorde henne lycklig bara att se på henne på de sätt han gjorde.

Och de sårade henne bara av att säga hej då . Alla små saker sårade och, gjorde henne lycklig. Men aldrig på ett dåligt sätt , hon kände sig sårad på grund av längtan till att se han igen , hur lång tid de skulle ta , om han kände så som hon kände för honom ? Kan de vara möjligt.. eller är det ännu ett till sår i hjärtat hon ska bära på längst vägen i livet.. Det vet hon inte.

Men det enda hon vet att att den mannen kommer finnas med henne i både kropp och själ , så länge hon lever.

3 kommentarer:

grannen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Mimmi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.