söndag 20 december 2009

En måndad i Tokyo

Månaden i tokyo är nu avklarad ! Kom hem i fredags kväll och har njuutit av tiden här hemma, Jobbat och jobbat fotat för säkert omkring 12 tidningar där eller nått sånt! Men hårt jobb ger bra resultat vettu. Men detta inlägg kommer bli väldigt riktat mot folk som är BESATTA av mode och besatta av trender, Så ursäkta mitt språk eller hur man nu ska säga jag är så hatisk !

Fins en brud här i telge, Hon är totalt borta från verkligheten, Det enda hon snackar om e kläder hur de ser ut och allt om mode de är bara mode mode mode , Vad fan har du innanför Pann-benet tjej ? Har du inte insett att livet går ut på mer en en jävla utsida ?! Jag jobbar med SKITEN , de är totalt opersonligt , Mode har en baksida som andra inte fattar ? Ni ser utsidan och de verkar så underbart, De är så vacker och de är glamour ( TROR NI ) Skärpning nu för i helvete, Lägg ner tid på viktiga saker som att : SLUTA klaga på era jobb ni har, Oj ni jobbar i 6 timmar gud vad jobbigt ! ( Jag jobbade i 19 i sträck och gick sedan upp efter 4 timmar och jobbade 8 till och så höll det på för mig! )

Ni lever i en så satans patetisk värld, det är så synd om er och erat snack om 2010, Asså grejen e den att erat liv fortsätter att vara lika patetiskt som det alltid var om ni bara ÖNSKAR att de ska ändras , ÄNDRA PÅ DET ! Var kreativa ! Pressa er själva ! Jobba hårt ! Plugga ! FAN ta er , ta er i kragen för fan och försök väx till er ! Och en sak till, erat snack om 18 år hit och dit , Tror ni på fullt allvar att erat liv kommer bli underbart/lättare på grund av det ? HA HA , screw you är allt jag säger, Ni har inte en aning om vad ni snackar om. Men som sagt , de räcker med att läsa ett inlägg av eran blogg så vet man vad hela bloggen inehåller - RENT skit snack !

Ha de bra allesammans. Skriver en annan dag pallar inte med sånt här folk.

JO JUST DET , Jag har hittat min största idol någonsin , ANNA ANKA ! Jag Älskar henne !

SEYAH

1 kommentar:

en liten blogg minsann sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.