tisdag 31 januari 2012

För mycket eller för lite

Jag är så LESS!! Folk snackar så ÄCKLIGT mycket om vikt! Men helt ärligt nu, alla e vi OLIKA. Vissa kan äta vad dom vill. (Som jag) Jag är 1,74 lång och väger 52 kilo. Vissa anser att jag bara är smal. Andra normal viktig, andra för smal osv. Men jag ÄTER jag mår bra jag kan unna mig vad jag vill NÄR jag vill. Men för mycket av dett goda skadar för fan! För mycket fett, de är inte alls bra. För lite fett det är inte alls bra! Jag mår bra, Men samtidigt måste fan folk få se ut som dom vill och finna sin egen balans! Men som sagt, för mycket eller för lite av något är ALDRIG bra.

Jag tycker att folk får se ut PRECIS som de vill. Men Hälsan går först ! Kroppen ska må bra i första hand. Inte smaklökarna eller ätstörningarna. Tänk på vad ni äter, ELLER tänk på vad ni inte äter..

Nu ger jag upp. Den här frågan tycker många att dom vet bäst i. Men ingen av dessa saker är bra så...

SEYAH

7 kommentarer:

Ina sa...

You go girl!

Mimmi Söderström sa...

nån måste ju !!

sandra sa...

Så härlig header! :D

Mimmi Söderström sa...

tackar! :-)

Caroline sa...

du kan alltid tänka att det är avundsjuka eller att dom som påpekar det inte har bra självkänsla! vet att du inte bryr dig om vad folk säger, vilket är jävligt bra.. men kan även vara tröttsamt att få höra samma sak gång på gång :/ just don't care!!!! love you <3

caroline sa...

Bra. Jag är rädd, för vart jag än klickar in i dag så är denna diskussionen igång. Man ska äta si och så, se ut på ett visst sätt eller inte. För mig, som efter många års sjukdom har bestämt mig för att gå upp i vikt och äta normalt, blir det kortslutning i hjärnan. Vad är egentligen "rätt"? Gör jag fel? Fan alltså, jag blir så trött...!

Mimmi Söderström sa...

Hej du Caroline.. Jag kan säga så mycket som såhör. Endast DU själv vet när det är lagom eller inte, vad dina ögon tycker, hur du mår, hur pigg du är. ALTT sådant ska man lyssna på, jag brukar säga : Me my self and I ! Det är det man ska lyssna och prata med. inte bry sig om vad alla säger. Bara ta in att det är vad du själv tycker som är bäst!