onsdag 8 februari 2012

Akta dig för polisen -.-

Nej det e inte polisen, utan något mycket värre!
Ja nu jävlar har min tanke verksamhet startat. Denna gången är det ett ämne jag många gånger kan skaka över för att jag blir så in i h**vete aaarg!!

BRUDAR, som ger sig på UPPTAGNA snubbar. Fyfan jag spottar på er! Jag sparkar på er, jag önskar er all jävla olycka! Era jävla äcklig svin!!

Åh vad det känns bra efter de där utbrottet. Men helt ärligt, hur ofta hör man inte att någon s**na vart på någons kille? Eller försökt, eller bara vill förstöra? Vad är det för jävla tankar ni har i huvudet ? Jag Fattar helt enkelt inte över hela jävla taget VARFÖR ni ska göra någonting. (Ingenting har hänt mig med Jonas) Men jag tänker bara på vänner o bekanta vars historier osv. Jävlar säger jag bara, rör ett hår på NÅN jag känner och du e din karriär slut som slyna! Och att dom jävlarna finns i min omgivning, dom finns i allas. Nej fyfan, och har du som läser gjort det någon gång. Hoppas du känner dig totalt sänkt och spottad på. Du är smutsig du också, och det bästa av allt att de finns inga ursäkter! Mer en, du är ett svin!

Nu mår jag bra igen! SEYAH :)

2 kommentarer:

Caroline sa...

tycker precis som du, jag hatar dom. vet inte om det är uppmärksamhet dom vill ha, eller känner sig osäkra på sig själva och behöver bekräftelse, men varför inte kladda på en kille som är singel isåfall? hahaha.. som sagt, finns människor till allt ;)

Mimmi Söderström sa...

Haha.. jadu, äckliga jävla folk e vad det är. tyvärr ja så ska de finnas folk till allt!