onsdag 7 september 2011

Nu blottar jag mig !

Namn : Mimmi Söderström
Ålder : 19
Bor : Södertälje
Civil status : I ett lycklig förhållande

OM MIG : Ja nu tänkte jag blotta mitt face! Har fått väldigt väldigt många läsare fort när jag började lägga mer energi på bloggen. Jag har bott i södertälje hela mitt liv, Har en mamma och pappa en bror och en halv bror. Gott i plugget till mitten av 8an, hoppade av. Ett år efter det modellade jag i över ett år. Besökte STÄDER och LÄNDER som , newyork,italien,tokyo,paris,england,danmark. Och säkert fler. Jobbade med både H&M , gjorde en Miumiu kampanj för Prada , Jobbade för, Alexander mc queen , nygårds anna, acne , JC , odd molly , med flera. och en chanel bok som kom ut iår . Tidningar som , Danska elle, svenska elle, sofies mode, glamour , och massor med andra utomlands. Ja de e lite utav mitt liv som modell. De sticker ut som mest i mitt liv iaf. Idag lever jag ett vanligt liv med pojkvän , vänner och familj. Och älskar att vara kritisk !

Ett litet smak prov på Kritikern mig ;)
4 kommentarer:

LolloDollar sa...

Hittade hit via din kommentar på Blondinbellas blogg. Blir alltid glad om jag hittar en ny blogg jag gillar... och nu gjorde jag det så blev jag glad. Och jäklar va ballt med modellivet du tycks provat på! Jag kommer följa dig iaf =)!

Mimmi Admin sa...

Jätte kul att du gillar det! Och man tackar så mycket för creeden ! =)

Anonym sa...

New York och London samt Tokyo är inte länder. Förstår att du hoppade av åttan, blev det för tufft? Kanske borde gått klart Geografin?

Mimmi Söderström sa...

Hej Ditt lilla missfoster :) Du tycks digga min blogg när du läser så pass mycket ;) Avundjsuka kan jag tänka mig. Nej kära Anonyma skit, jag har dyselexi och konstnrations svårigheter vilket gör mig girig! TÄNKER för fort och fingrarna hänger inte med. Inte funderat på att gå i en kurs som hjälper dig att stå upp för dig själv som individ? Puss o Kram MiMMI SÖDERSTRÖM