onsdag 7 september 2011

Här kommer en HISS ! Och en fet DISS !

Ja, nu är det så att jag inte läser speciellt mycket bloggar och följer dom. Men brukar kika in i stora bloggar mellan varven, igår gick jag in på "Blondinbellas" blogg, och vad fan är det jag ser ?? Hon har blivit hotat, någon springer och kollar in i hennes brevlåda och skickar fruktansvärda hotbrev till henne. Hon är en människa som sover tio timmar per natt, och nu kan hon knappt sova längre ? Hon har nu en kompis hos henne som ska sova där hela veckan. Helt ärligt, det här gör mig så förbannat arg!

HISSEN , den går såklart till Bella! Hon försöker och göra allt hon kan för att leva sin vardag så bra det går trots alla hot, hon ska byta dörr och hon ska göra allt för att känna sig säkrare ! Jag kan slå vad om att den stackarn e så rädd, hon önskar att allt bara försvann, MEN hon kämpar och ger inte upp ! Stay strong för fan!

DISSEN Den går till den hårt sjuka jäveln som gör allt detta mot henne! Det e sinnes sjukt! Som mitt förra blogg inlägg, LÅSA in alla psyksjuka människor som gör vårat liv på jorden till det bättre ? JA ! Men jag undrar en sak , polisen ? varför gör dom inte en utredning ? håller koll runt hennes hus ett par dagar och tar dom "misstänkta" det kan vara och sätter dom i förhör och kollar igenom allt för att få tag på den j*veln ?! STOP på det här sjuka som pågår i livet och lås in alla sjuka!!

Samtyck gärna med mig, eller har du något att säga emot, gör gärna det! Detta e värt att diskutera !

2 kommentarer:

Anonym sa...

BRA inlägg. BRA!

MsSophie sa...

fin blogg du har o nice inlägg idag!
/MsSophie
http://www.improveme.se/mssophie