tisdag 6 september 2011

Samhället gör mig bara förbannad.

Det finns så mycket folk i dagens läge gör utan att fatta hur jävla störda beslut dom tar. Finns så mycket jag skulle vilja ändra på, som tlx skaffa livstids fängelse för alla dårar som finns, Döds straff för dom som e så sjuka att dom inte hör hemma på platsen jorden.

Djur misshandlare ? Långa hårda straff, man bör skaffa starkare regler för att få ha hundar. Polisen bör gå igenom så många hem dom kan för att ge djuren ett bättre liv.

Gamla människor som ligger hemma utan någon hjälp eller vänner, Sök upp dom allihopa och gör deras sista dagar i livet roligare och lättare.

Psykiskt sjuka människor, Gör utredningar på alla som kan tyckas vara sjuka, ge dom hjälp, bygga upp psyksjukhus för att vi andra människor ska kunna leva i ett bättre samhälle.

Vem ska kunna lyckas med allt detta ? Ingen ! Det behövs massor massor med människor och redskap och pengar för att kunna göra något av detta ! Men männskilgheten idag är så full av SKIT så inget går!

Helvete så detta samhälle ser ut!

Work for change !

1 kommentar:

Nathalie sa...

Håller med. Det är så kul att se när en del politiker eller andra människor sitter och säger att "Den här personen är psykiskt sjuk och är farlig för allmänheten" Men ändå har dom nekat den här personen vård för att det inte finns platser kvar. Då får man väl se till att det finns tillräcklig plats och vård att ge till dom som verkligen behöver det. Inte bara för deras skull utan för andras skull också, vi i samhället. Men tyvärr, dagens Sverige är skrattretande.