tisdag 3 april 2012

Södertälje bor utan hjärna.

Jag har sätt att på senaste tiden så svämmar det över med bilder på två typer av olika människor. En som fick mig att känna att folk e så jävla ytliga är en bild av en plus size model och en vanlig modell. Den modellen dom valde att ställa bredvid plus size modellen är en bekant till mig som är en av de smalaste i hela jävla branschen. Hon har det fruktansvärt svårt med att bli av med sin sjukdom anorexi. Hur jävla sjukt är inte det att ställa henne där bredvid en med hull ? Men den tjejen med hull kunde dom minsan välja och vraka hur jävla mycket de ville. Men helt ärligt, hur kul är det för den smala stackarn och se det där? This is hot, THIS IS NOT ? Och det håller ni fula jävla södertälje bor och gillar ? Tänk för i helvete. Men just det, oj jag glömde bort att folk från den här stan varken har en hjärna eller båda fötterna på jorden.


Google bara kryllar av massa såna här grejer, En fråga bara, har man inget bättre för sig ?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår inte syftet?..
Är de synd om tjejen med kurvor eller den med anorexia?

Mimmi Söderström sa...

Men helt ärligt, hur kul är det för den smala stackarn och se det där? This is hot, THIS IS NOT ?

Lider du också av dyslexi ANONYM ;) ?

Anonym sa...

De vet jag inte hur hon känner men jag hoppas att hon tar åt sig av att de är HOT. Och att de blir en hjälp för henne angående anorexin....

Mimmi Söderström sa...

Det här med anonym är så för jävla larvigt ! Men men, nu kommer vi åter till en sån fråga, LIGGER INTE SKÖNHETEN I BETRAKTARENS ÖGON ?