söndag 24 maj 2009

Heloo

Hejsan gott folk ! Asså vet inte vad de är för fel på mig men jag får ingen ro till att sitta och skriva ner vad jag gör, Tror jag är för lat för ska ja berätta något vill ja göra de i detalj, och de blir så jävla mycket att skriva.. Men.. ska försöka skriva saker saå kort som möjligt för att ens orka skriva blogg.. Hmm...

.........


4 min senare..

Tänkt nu och ska berätta snabbt !

Idag har ja vart hemma, åkte och lämnade takboxen i södra i pappas garage. Sen körde han mig till kära Linnea i västergård, tog ut hennes vovve Atena snabbt, Sen vandrade vi till stan fikade, sen mc donalds sen gick vi hemmåt. Lämnade varann i korsningen, vandrade vidare, Träffade på Patrik i västergård snabb snacka lite sen kom Robin förbi en sväng.. har för mig att han heter de iaf. Seeeen gick ja vidare 10 min senare, Då kom räddaren i nöden förbi, Så kära Joel körde hem mig. Skönt tackar man tackar haha :) Såå nu sitter jag här hemma och döör av att de är så tråkigt.

Men men ska till london i veckan o jobba för en tidning sen hem igen och efter 29/5 åker ja till la france och jobbar ett par veckor.

Pallar inte skriva mer ! ha de bäst ta hand om er ! Puss o kram

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan du inte skriva lite mer om modellandet? Vad har varit roligaste jobbet hittills? Och kanske berätta hur du blev "upptäckt" eller om du skickade in bilder själv, sånt är alltid kul att läsa :)

Maria sa...

Är du i Paris nu?? Uppdatera!